שרי, כרוב ורימונים
סלטים של סתיו


בחודשים שאחרי החגים מגיעים לירקן רימונים אדומים גדולים, מלאים בגרעינים בוהקים. טעמם איננו כשל רימוני ראש השנה. טעמם מתוק מעט וחמצמץ הרבה. יש בי אהבה גדולה לרימונים האלו ואני משלבת אותם בכל מאכל במשך חדשי הסתיו. קחו למשל עגבניות שרי...

קחו אותן קשות, בכל הצורות ומכל הצבעים. פרסו או חיתכו, לפי נטיות הלב, שלבו גבינה צפתית או עיזים או כמו בצילומים שלי מוצרלה קרועה. פזרו מעל הרבה הרבה גרעיני רימון, לא כקישוט אלא כחלק מתוכן הסלט. תבלו בשמן זית ומלח גס, אפשר גם אורגנו טרי או מיובש וחתיכת לחם להספיג את הרוטב... טעיםםםם!



תנסו לשדרג סלט כרוב לבן פשוט לגמרי שמכיל רק כרוב, מיץ לימון, שמן זית ומלח גס עם חופן נדיב של הרימונים. זה נהדר וקריספי כשזה טרי ומעולה גם אחרי יום. אם אין לכם אופוזיציה קשוחה, אפשר להוסיף גם פטרוזליה, כוסברא, שמיר ונענע לחוד או ביחד.
לראש הדף
תגובות
שם:
כתובת מייל:
captcha
לשליחת טלגרמה