מתכונים לאוכלי בשר
מנות עקריות, קלות להכנה וטעימות, המבוססות לרוב על קשרים עם הקצב וזמן ההכנה.
מה חדש?
קרוסטיני בשר טחון ועגבניות כמה יפה...ככה טעים! צהריים, אחרי שהג'יפ נתקע והיה לי צורך נואש בפיצוי :)
רוסטביף על מיטת ירקות שורש נתח סינטה לרוסטביף, עבה [כדי שישאר ורוד בפנים] עם שכבת שומן מעל [לטובת ההגנה על הבשר והרוטב לירקות] במידה שלוקחת בחשבון את ההתכווצות של הנתח בתנור ומאפשרת לסועדים לבקש תוספת, זה פשוט יוצא מעולה!
צלי בקר ביין בניחוח צרפתי חשוב לזכור שכל תבשיל יוצא אחר ויחודי מקודמו בעיקר בגלל אופי הבשר שרכשנו. הצלי הזה מביא תחושה של חורף גם כשהיובש מכלה את גינתי הצמאה. חורף תשע"ו יבששש, הצלי לא!
...
כניסה לחברים
תבשיל בקר חגיגי לסתיו
מתכון לתבשיל בקר בניחוחות מן המזרח בליווי ירקות כתומים בתבעי סתיו מערבי. הוכן לערב ראש השנה תשע"ג.
זאת ועוד...
עוף בטיבול יווני
זיכרון עז מנסיעה לפולופונז, עצירה בכפר קטן והליכה אחרי ריח מטמטם שהובילה לעמדת גריל עליה הוכנו עופות טבולים בטעם לימוני ובהמון אורגנו. מאז אני מנסה לשחזר.
זאת ועוד...
סוכריות על מקל...
מנפלאות היצירה. כל-כך פשוט וחגיגי...
זאת ועוד...
לכל הפעילויות