עוגת פרות יבשים

למפגש הנשים שחנך את האודיטוריום החדש של המשכן לאמנות עין חרוד, הגיעה אסתר דרוקר מנווה אור עם צלחת עמוסה בפרוסות דקיקות, מפתות וטעימות להפליא של עוגת ט"ו בשבט.

- 100ג' אגוזי מלך
- 100ג' שקדים
- 100ג' צימוקים
  [ כדאי לקלות קצת את השקדים והאגוזים. אפשר גם אגוזי לוז חמוציות ועוד ] 
- 100ג' פירות יבשים(אני שמה משמש ודבלים אפשר מה שבא)
- 2 ביצים
- 7 כפות סוכר חום
- 6 כפות קמח
- שקית אבקת אפיה

מערבבים הכל יחד. שמים בשתי תבניות אינגליש קטנות משומנות. 
אופים בחום 170 מעלות 20-30 דקות לפי התנור כמובן.
נועצים קיסם שיצא נקי. 

מוציאים מהתנור מקררים ומכניסים להקפאה.
אחרי הקפאה נוח יותר לחתוך לפרוסות דקות. 

בתאבון אסתר 

לראש הדף
תגובות
שם:
כתובת מייל:
captcha
לשליחת טלגרמה