למפגש הנשים שחנך את האודיטוריום החדש של המשכן לאמנות עין חרוד, הגיעה אסתר דרוקר מנווה אור עם צלחת עמוסה בפרוסות דקיקות, מפתות וטעימות להפליא של עוגת ט"ו בשבט.
- 100ג' אגוזי מלך
- 100ג' שקדים
- 100ג' צימוקים
[ כדאי לקלות קצת את השקדים והאגוזים. אפשר גם אגוזי לוז חמוציות ועוד ]
- 100ג' פירות יבשים(אני שמה משמש ודבלים אפשר מה שבא)
- 2 ביצים
- 7 כפות סוכר חום
- 6 כפות קמח
- שקית אבקת אפיה
מערבבים הכל יחד. שמים בשתי תבניות אינגליש קטנות משומנות.
אופים בחום 170 מעלות 20-30 דקות לפי התנור כמובן.
נועצים קיסם שיצא נקי.
מוציאים מהתנור מקררים ומכניסים להקפאה.
אחרי הקפאה נוח יותר לחתוך לפרוסות דקות.
בתאבון אסתר
- 100ג' שקדים
- 100ג' צימוקים
[ כדאי לקלות קצת את השקדים והאגוזים. אפשר גם אגוזי לוז חמוציות ועוד ]
- 100ג' פירות יבשים(אני שמה משמש ודבלים אפשר מה שבא)
- 2 ביצים
- 7 כפות סוכר חום
- 6 כפות קמח
- שקית אבקת אפיה
מערבבים הכל יחד. שמים בשתי תבניות אינגליש קטנות משומנות.
אופים בחום 170 מעלות 20-30 דקות לפי התנור כמובן.
נועצים קיסם שיצא נקי.
מוציאים מהתנור מקררים ומכניסים להקפאה.
אחרי הקפאה נוח יותר לחתוך לפרוסות דקות.
בתאבון אסתר