לקחתי מתכון מהרשת, שיניתי מעט, הוספתי פרי חמוץ כמו שאני אוהבת והפכתי אותו לשלי! יצא משו-משו!!!
1 וקצת כוס קמח
1 כפית מלאה אבקת אפיה
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
1/3 כוס סוכר
@ לערבב בקערה את היבשים
בשייקר חשמלי או ידנית בקערה -
1 בננה גדולה מעוכה או חתיכות בננה בשלה מהפריזר
1/3 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים / מנגו [גם מקפוא הולך]
@ להקציף עד שנהייה שייק ואז לצקת לתוך היבשים ולערבב היטב להבלעת כל החומרים.
להוסיף לבלילה 1/3 כוס קוקוס וחופן נדיב של אגוזי פקאן ולצקת לתבנית.
מלמעלה, לפלוח ולסדר יפה פרוסות משזיף חמצמץ. בין השזיפים אפשר עוד אגוזי פקאן. על הכל לזרות מעט סוכר חום.להכניס לתנור חמים לכמה דקות ואז להעלות ל-200 מעלות.
לשמירה על קשר וקבלת רשומות/פוסטים, הרשמו.
כאן נרשמים
1 כפית מלאה אבקת אפיה
1/2 כפית אבקת סודה לשתיה
1/3 כוס סוכר
@ לערבב בקערה את היבשים
בשייקר חשמלי או ידנית בקערה -
1 בננה גדולה מעוכה או חתיכות בננה בשלה מהפריזר
1/3 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים / מנגו [גם מקפוא הולך]
@ להקציף עד שנהייה שייק ואז לצקת לתוך היבשים ולערבב היטב להבלעת כל החומרים.
להוסיף לבלילה 1/3 כוס קוקוס וחופן נדיב של אגוזי פקאן ולצקת לתבנית.
מלמעלה, לפלוח ולסדר יפה פרוסות משזיף חמצמץ. בין השזיפים אפשר עוד אגוזי פקאן. על הכל לזרות מעט סוכר חום.להכניס לתנור חמים לכמה דקות ואז להעלות ל-200 מעלות.
לשמירה על קשר וקבלת רשומות/פוסטים, הרשמו.
כאן נרשמים