עגבניות שרי, מנגולד ושומר

דווקא עכשיו כשהעגבניות יקרות כל-כך הן גם מתרכככות במהירות הבזק. אז מה עושים?

מניחים על תבנית. מחברים לה גם שומר שראה ימים טובים יותר ועלי מנגולד עייפים. אפשר לשבץ בשיני שום.
משקים את החבר'ה בשמן זית, מלח גס ופלפל והופ... לטוסטר אובן.
חם להם שם ונעים והם יוצאים משם שזופים ומהזה טעימים...
סתם ככה על פרוסה, עם גבינה לבנה או כרוטב לפסטה!

ניצלים או ניצלים?!
לראש הדף
תגובות
שם:
כתובת מייל:
captcha
לשליחת טלגרמה