לפעמים מתכון מוכר וישן יכול לקבל חיים חדשים...
הכנתי את הבצק מהמתכון ללחמניות שנראות כמו פיתה [כמות מלאה של 1ק"ג]. יצקתי ישר מהקערה לשני מגשים שצופו בנייר אפיה מפודר בקמח.
על ה"פוקצ'ה" הראשונה פזרתי מלח גס, עלי רוזמרין טרי ומעט שמן זית - יצאה מעולה!
על ה"פוקצ'ה" השנייה הנחתי פרוסות עגבניה דקות ופרורי גבינה מלוחה - זו יצאה פחות מוצלחת! העגבניות השאירה את הבצק שמתחתיה רטוב והגבינה שלא הייתה מספיק שמנה, התקשתה. למרות הכל, ה"פוקצ'ה" נאכלה.. ובכל זאת...מה מסקנה? לנסות!
אולי...פרוסות חציל מטוגנות, פלפל קלוי?
גבינת עיזים שמנה...גבינת פרמזן מגורדת...
נסו ותעדכנו... מה יצא לכן טעים?!
על ה"פוקצ'ה" הראשונה פזרתי מלח גס, עלי רוזמרין טרי ומעט שמן זית - יצאה מעולה!
על ה"פוקצ'ה" השנייה הנחתי פרוסות עגבניה דקות ופרורי גבינה מלוחה - זו יצאה פחות מוצלחת! העגבניות השאירה את הבצק שמתחתיה רטוב והגבינה שלא הייתה מספיק שמנה, התקשתה. למרות הכל, ה"פוקצ'ה" נאכלה.. ובכל זאת...מה מסקנה? לנסות!
אולי...פרוסות חציל מטוגנות, פלפל קלוי?
גבינת עיזים שמנה...גבינת פרמזן מגורדת...
נסו ותעדכנו... מה יצא לכן טעים?!