חביתה טבעונית

איך עושים חביתה ללא ביצים שאלתי את עצמי, ואז שאלתי את מנו ידידי...

בקערה הכנתי בלילה בסמיכות של בלילת פנקייק מקמח חומוס וחלב סויה.
במחבת בה אטגן החביתה טיגנתי בצל בפרוסות דקיקות, פטרוזליה, קוביות קטנות של טופו [לצורך חלבון], קוביות קטנות של עגבניות שרי בשלות וגם [לקראת סוף ההשחמה] חופן צנוברים. תיבלנתי במלח ופלפל, קירור קצר ומייד והבלעתי בבלילת קמח החומוס.

הוספתי עוד שימון למחבת [שמן זית כמובן] ויצקתי את הבלילה. כשצד אחד היה מוכן, בעזרת צלחת בקוטר מפתח המחבת הפכתי בזהירות וטיגנתי גם את הצד השני עד הזהבה. מפתיע וטעים!!!



לשמירה על קשר וקבלת רשומות/פוסטים, הרשמו.
כאן נרשמים

לראש הדף
תגובות
שם:
כתובת מייל:
captcha
לשליחת טלגרמה