כמה יפה...ככה טעים!
צהריים,
אחרי שהג'יפ נתקע והיה לי צורך נואש בפיצוי :)
צהריים,
אחרי שהג'יפ נתקע והיה לי צורך נואש בפיצוי :)
מניחים מחבת עם מעט שמן זית על האש,
מרפדים אותו בבצל קצוץ/פרוס...לא חשוב, מה שיוצא!
כשהבצל השחים קצת מניחים 3-4 קציצות/קבבים/חופן בשר טחון ובעזרת מרית עץ חותכים לגושים גסים ומטגנים מעט.
מוסיפים כ 10-15 עגבניות שרי חתוכות לרבעים ומערבבים.
נותנים לעגבניות להצרב מעט ואז מנמיחים ומערבבים כל הזמן עד שנוצר
בתחתית המחבת רוטב שמן זית ומיץ עגבניה קלויה. מטבלים בחופן בזיליקום קצוץ גס ומעט שום קצוץ. מלח גס ופלפל טחון.
בנתיים, קולים פרוסת לחם לבן, כפרי או חלה. מניחים אותה במרכז הצלחת ומסמנים כשישה פלחים על גבי הפרוסה.
את תכולת המחבת יוצקים על הפרוסה, זו סופגת את כל הרוטב...נוגסים
ומתענגים!! הולך ניפלא עם כוס יין צוננת.
מרפדים אותו בבצל קצוץ/פרוס...לא חשוב, מה שיוצא!
כשהבצל השחים קצת מניחים 3-4 קציצות/קבבים/חופן בשר טחון ובעזרת מרית עץ חותכים לגושים גסים ומטגנים מעט.
מוסיפים כ 10-15 עגבניות שרי חתוכות לרבעים ומערבבים.
נותנים לעגבניות להצרב מעט ואז מנמיחים ומערבבים כל הזמן עד שנוצר
בתחתית המחבת רוטב שמן זית ומיץ עגבניה קלויה. מטבלים בחופן בזיליקום קצוץ גס ומעט שום קצוץ. מלח גס ופלפל טחון.
בנתיים, קולים פרוסת לחם לבן, כפרי או חלה. מניחים אותה במרכז הצלחת ומסמנים כשישה פלחים על גבי הפרוסה.
את תכולת המחבת יוצקים על הפרוסה, זו סופגת את כל הרוטב...נוגסים
ומתענגים!! הולך ניפלא עם כוס יין צוננת.