10/10/2015 שבת בבוקר
@ קרפ-או-שוקולד [ד' חרישית ומבטא צרפתי עדין] יש מי שצריכים הזרקת מתוק כדי להתוערר במיוחד בשבת... עלי קרפ דקיקים מרוחים בשוקולד [השחר או נוטלה], זרויים בסוכר, זלופי סירופ מייפל או ממולאים בגבינה לבנה מתקתקה לצד כפית ריבת בית.. המתיקות מותאמת לדרישת הקהל.
* הוגש בצלחת אוכל לבנה
@ שאר דירי הבית קיבלו סלט טרי - מלפפונים, פלפלים בשלל צבעים, עגבניות שרי שמחירן האמיר לשמי החורף שמתמהמה, גזר קלוף ופרוס לטבעות, פטריות חתוכות, בצל אדום וחופן גרעיני רימון. בטיבול רק שמן זית, מיץ לימון בנדיבות, מלח גס ומעט פלפל ועלי נענע ופטרוזליה קצוצים. הכל חתוך גס וגדול, סלט איכרים צבעוני.
* הוגש בקערת קרמיקה שבורה קלות