עדשים, קישואים ואפונים
כשהנערה מחליטה להיות טבעונית אני נשלחת למפגש מחודש עם מדף הקטניות שבמטבח. הפעם, ללא הנבטה וללא השקעה מוגזמת סלט עתיר חלבונים.
![](/media/content/762/20180128_170103_article.jpg)
- עדשים שחורות שבושלו אל-דנטה [מבושלות טוב אבל לא מתפוררות]
- זוקיני או קישוא חתוך לקוביות קטנות + בצל קצוץ מוקפצים עד השחמה וריכוך
- חופן צנוברים מושחמים [אני הוספתי אותם למחבת של הזוקיני]
- אפונים קפואות [רצוי מהדגם הקטן] מופשרים בהקפצה מחבת או בהרתחה קצרה במים
- ירוקים קצוצים [נענע, בזיליקום, טימין, פטרוזליה... ] אחד מהם או ערוב
- שמן זית, מלח גס, פלפל
![הצעת הגשה הצעת הגשה](/media/content/762/whatsapp%20image%202019-09-28%20at%2016.36.53%20(1)_article.jpeg)
![](/media/content/762/whatsapp%20image%202019-09-28%20at%2016.36.53%20(2)_article.jpeg)
![זאת ועוד... זאת ועוד...](/media/content/762/09_article.jpg)
לשמירת קשר וקבלת רשומות/פוסטים, הרשמו.
כאן נרשמים