עדשים, קישואים ואפונים
כשהנערה מחליטה להיות טבעונית אני נשלחת למפגש מחודש עם מדף הקטניות שבמטבח. הפעם, ללא הנבטה וללא השקעה מוגזמת סלט עתיר חלבונים.

- עדשים שחורות שבושלו אל-דנטה [מבושלות טוב אבל לא מתפוררות]
- זוקיני או קישוא חתוך לקוביות קטנות + בצל קצוץ מוקפצים עד השחמה וריכוך
- חופן צנוברים מושחמים [אני הוספתי אותם למחבת של הזוקיני]
- אפונים קפואות [רצוי מהדגם הקטן] מופשרים בהקפצה מחבת או בהרתחה קצרה במים
- ירוקים קצוצים [נענע, בזיליקום, טימין, פטרוזליה... ] אחד מהם או ערוב
- שמן זית, מלח גס, פלפל
_article.jpeg)
_article.jpeg)

לשמירת קשר וקבלת רשומות/פוסטים, הרשמו.
כאן נרשמים