מגוון
השילוב בין פרות הקיץ לגבינת עיזים בתנאי חום עושה קסם. המתיקות מתגברת, החמיצות מתעצמת, הגבינה נמסה ונחרכת והתוצר לא דומה למקור.
![משמשים משמשים](/media/content/763/whatsapp%20image%202019-09-28%20at%2012.32.07%20(1)_article.jpeg)
![משמשים משמשים](/media/content/763/whatsapp%20image%202019-09-28%20at%2012.32.07_article.jpeg)
הקסם עובד עם פירות רבים [משמש, אפרסקים, שזיפים, תאנים] עם גבינות שונות [פרומעז, רוקפור] ואפילו, אל תגלו לחברה ממאסטר שף, עם פירות מקופסאת שימורים, אלו שמתחילים עם הפתיח "חצאי..."
![תאנים תאנים](/media/content/763/whatsapp%20image%202019-09-28%20at%2020.34.00_article.jpeg)
- חצי פרי
- על הפרי הגבינה
- כמה עלים של טימין
- שמן זית, אפשר גם זילוף בלסמי
* לפעמים התוצר ייצוגי יותר, לפעמים פחות [תלוי במרקם הפרי], אם יודעים שהפרי חמוץ כדאי לפזר מעט סוכר חום על הפרי מתחית לגבינה. כך-או-כך התוצאה תמיד טעימה.
* וידוי קטן - לרוב אני עושה את במנה הזאת בטוסטר אובן. משהו במידות מתאים יותר והקרבה של מקור החום מקצרת מאוד את התהליך כך שהפרי לא מתרכך יתר על המידה.
![זאת ועוד... זאת ועוד...](/media/content/763/09_article.jpg)
לשמירת קשר וקבלת רשומות/פוסטים, הרשמו.
כאן נרשמים