In Progress
מתכונים לאוכלי בשר
מנות עקריות, קלות להכנה וטעימות, המבוססות לרוב על קשרים עם הקצב וזמן ההכנה.
‪Read more ...‬
מתכונים לבוקר השנה החדשה - ברנץ של יום חג
ערב חג, כל ערב חג, מאופיין באכילת יתר עם דגש על גם..וגם..וגם. שלא יחסר. מכאן, שנשאלת השאלה מה להכין ליום שאחרי. או, בשביל זה התכנסנו ולהלן הצעותי הצנועות. חג שמח!!!
‪Read more ...‬
מ'מהפח'-ועד 'אנשי הנחל'
באוקטובר 2018, כשנה לאחר היווצרות 'מהפח', ייסדנו את 'אנשי הנחל'. לקט של א.נשים צפוניים, המתכנסים פעם בכמה שבועות, בתחנה או נוה לאורכו של נחל ציפורי, כדי לשוחח על טבע, על נקיונות ועל איך לעשות שיהיה פה טוב יותר ובעיקר נקי יותר. לכאורה מועדון של נאיביים, נכון, אך יש לנו שני עמודי תמך להגנתינו:
א. גל קרטס, מייסד תכנית הבראת הנחלים שהביא את האמונה באדם ובטבע לשכלול והגה לכך גם פרקטיקה ייחודית ומקורית המיושמת בשטח
ב. הטבע,  שמוכיח לנו שבטיפול נכון, אהבה ודוגמא אישית מתמשכת מצליח לשנות את לב האדם ולהרפא הוא עצמו מתחלואיו שהם לרוב יציר כפנו.
‪Read more ...‬
"דברי טעם", בכאילו
צץ לי רעיון!!! 
היות ואני מנועה מלשתף בתהליכים מלאים או במפות שלמות בלי חיתוכים וטישטושים (אלא אם הלקוח.ה החליטו לפרסם) אני מאתגרת את עצמי לעשות מעין  סידרת מפגשי 'דברי טעם' לדמות ידועה שאיננה עוד עימנו, אמיתית או בדויה אך מוכרת. 
‪Read more ...‬
החתונה של נועה ויותם
"אמא... אני לא מבין?!" הוא אמר בטון כאילו נעלב.
"את החתונה של גל ואבנר את הפקת אז מה עם החתונה שלנו???"
"אתם רוצים אותי "אם החתן" בתור מפיקה?" שאלתי מופתעת והוא ענה בלי להסס לרגע-
"בטח! אלא מי?"

‪Read more ...‬
סיפורן של נשים בתמונה
תשמעו סיפור - 
הייתי בראשון לציון באיזה בוקר שישי. רחוקה ראש"לצ מאלון הגליל אבל מתגוררת שם אישה צעירה, בוגרת המכינה, שנפשי נקשרה בנפשה מה שמקצר את המרחק משמעותית. היה יום שימשי אחרי הגשם.
‪Read more ...‬
דברי טעם, mindmaptalk#
- רצית פעם פשוט לשבת ולדבר עם משהי זרה? לשתף בלי לחוות שיפוטיות אבל לקבל תגובה, תובנות ואפילו עצה. מרגיש.ה שחייך מבולבלים, הדרך לא ברורה, הרבה דברים קורים ואינך יודע.ת להחליט בינהם?  רוצה לעצור את רכבת חייך ולצעוק:
‪Read more ...‬
למה לי פוליטיקה [מקומית] עכשיו?!
זו השאלה ששאלתי את עצמי. מה העיר אותי במאורת הבית שלי והביא אותי לנקוט עמדה ברורה וחד משמעית ואף לחשוף צפרניים מדי פעם? למה עכשיו? למה לימור?
‪Read more ...‬
הפונדקית
מאז ומתמיד אהבתי לארח. היום, אני מעיזה לממש את אהבותי, ולארח אנשים זרים ביחידת האירוח שמתחת לביתי. כפונדקית*, אני נהנית לחשוב על עצמי בתפר שבין הקשיש היווני שמטאטא את מדרכות ביתו ויחידת האירוח שלו לבין אישתו הספונה במטבח, סינר למתניה והיא מוציאה משם סלט יווני פשוט וגס ועליו מונח גוש גבינה בולגרית עטור באגמים שמן זית, לצד כיכר לחם חמימה, קמח לבן כמובן!
‪Read more ...‬
ישראלית, מחזור 6 ......
‪Read more ...‬