עם שקיעת השמש על ההפקה ביום ההולדתי החמישים התעורר בי צורך עז להודות ולפנק את "צוות ההפקה". אמנם כל האורחים והמוזמנים נטלו חלק אבל היו כמה שהזיעו על אמת. בו ברגע החלטתי שברנץ של יום שבת בבוקר יהיה תשובה הולמת לנושא. נדמה לי שבסתר ליבי רציתי כנראה למשוך עוד רגע קט את המסיבה הזו...שלא תגמר כל-כך מהר...
התפריט כלל פלטת גבינות משובחות, לחמים מאפה והמון סלטים.
על הסלט המצורף הסתכלה אלה בתי בת ה-9 במבט תמהה ואמרה "זה נראה בדיוק כמו אוכל לארנבים!"
סלט עולש עם פרוסות תפוזונים וגבינה
כמה ראשי עולש, אנדיב
כמה חופני תפוזונים סיניים
[ או פיסות קליפות תפוז מסוכרות]
גבינה מסוג רוקפור או פטה
שמן זית, מלח גס, מעט בלסמי
מעט נענע קצוצה
כמה פרחי ועלי כובע הנזיר
את ראשי העולש יש לפרוס לארכם. עם נשארים מחוברים מעט בבסיס ולא מתפרקים לגמרי. עליהם יש לפזר פרוסות תפוזונים [להוציא החרצנים] ואת הגבינה המפוררת. לפזר הנענע הקצוצה ולקשט בפרחי כובע הנזיר להשלמת המראה.
בסמוך להגשה, לזרות שמן, חומץ בלסמי וגרגרי מלח גס.
אפשר גם מעט קצח לניקוד.
על הסלט המצורף הסתכלה אלה בתי בת ה-9 במבט תמהה ואמרה "זה נראה בדיוק כמו אוכל לארנבים!"
סלט עולש עם פרוסות תפוזונים וגבינה
כמה ראשי עולש, אנדיב
כמה חופני תפוזונים סיניים
[ או פיסות קליפות תפוז מסוכרות]
גבינה מסוג רוקפור או פטה
שמן זית, מלח גס, מעט בלסמי
מעט נענע קצוצה
כמה פרחי ועלי כובע הנזיר
את ראשי העולש יש לפרוס לארכם. עם נשארים מחוברים מעט בבסיס ולא מתפרקים לגמרי. עליהם יש לפזר פרוסות תפוזונים [להוציא החרצנים] ואת הגבינה המפוררת. לפזר הנענע הקצוצה ולקשט בפרחי כובע הנזיר להשלמת המראה.
בסמוך להגשה, לזרות שמן, חומץ בלסמי וגרגרי מלח גס.
אפשר גם מעט קצח לניקוד.