כמה אהבתי את "פשטידת תפוחי העץ" שלך...

אמר לי אמיר שגר למטה.
ואני, לרגע לא הבנתי על מה הוא מדבר עד שנזכרתי במאפה התפוחים שהכנסתי להם בשבוע שעבר. ואמיר הוסיף "אני לא אוהב עוגות שיש בהן מלא פירות ואין בצק... זאת ממש הרגישה לי כמו פשטידה, פשטידת תפוחי עץ" חתם בחיוך.

וככה היא מורכבת:

4 תפוחי עץ גדולים וירוקים. לקלוף ולחתוך לקוביות לא כדולות מדי.
2 כפות סוכר חום + 1 כפית גדושה קינמון לפזר על התפוחים ולשים שינוחו.

פשטידת תפוחי העץ4 ביצים
250 גר' סוכר [כוס וקצת]
280 גר' קמח תופח [2 כוסות וקצת]
1 כוס שמן
לערבב לעיסה דביקה וסמיכה. 
להוסיף את התפוחים לעיסה, להבליע.
אפשר בשלב זה להוסיף גם אגוזי מלך פנימה.
2 תבניות אינגליש בינוניות או סיר פלא...
למעלה מפזרת אגוזים טחונים, סוכר חום קצת ומעט קינמון

לאפות כ-45 דקות ב-180מעלות 
המתכון נימצא במרשתת ועבר אדפטציה ועיבוי. העוגה נשמרת יומיים-שלושה גם מחוץ למקרר ובכל מקרה היא לא תשרוד יותר מזה.. באחריות! 

to top
תגובות
שם:
כתובת מייל:
captcha
לשליחת טלגרמה