הוא נראה כמו קרוב רחוק של תפוח אדמה
מעוות ומלא יציאות כמו שורש ג'ינג'ר
יש לו טעם של הלב של החורשף, ארטישוק
ואנשים נבהלים ממורכבותו כשבעצם....
מעוות ומלא יציאות כמו שורש ג'ינג'ר
יש לו טעם של הלב של החורשף, ארטישוק
ואנשים נבהלים ממורכבותו כשבעצם....
הארטישוק הירושלמי הכי טעים בפשוט...פשוט!
רוחצים טוב טוב. לא מקלפים!שמים בקדירת חרס
ומזליפים שמן זית ומלח גס.
אופים סגור בתנור תוך ניעור מדי פעם לערבוב.
הארטישוק הירושלמי מוכן כשהוא רך וזה גם הזמן
לפתוח את הקדירה ולתת לו להשתזף.
ירושלמי...
צריך קצת צבע. לא??