לא פעם הזמנו טבולה במסעדות ערביות ומזרחיות. פטרוזיליה, בורגול ומיץ לימון. טעים, פשוט ומרענן. הבסיס נשאר ומעבר אליו השמיים הם הגבול. הפעם עם פלפלים טריים בשלושה צבעים.
1/2 חב' בורגול גס מושרה במים חמימים עד לריכוך. שמים מים כדי כיסוי וממתינים. יש להפטר מעודף המים אם נשארו.
3 פלפלים גדולים, מוצקים ויפים, אדום, כתום וצהוב
עלים+ מעט גבעולי קצה של סלרי אמריקאי
3 לימונים קטנים, ננסיים [לגלען בהליך הקיצוץ]
גרגרי רימון או חמוציות
חופן נאה של כפיסי בוטנים או שקדים קלופים, לאחר שהושחמו קלות על מחבת יבשה
נענע
קוצצים את הירקות, הלימונים והעלים קטן, קטן.
מערבבים עם הבורגול, הרימונים והבוטנים.
מטבלים בנדיבות ב-
מיץ לימון, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס.
נשמר במקרר, ברעננות וטעימות עד כיומיים לאחר ההכנה
3 פלפלים גדולים, מוצקים ויפים, אדום, כתום וצהוב
עלים+ מעט גבעולי קצה של סלרי אמריקאי
3 לימונים קטנים, ננסיים [לגלען בהליך הקיצוץ]
גרגרי רימון או חמוציות
חופן נאה של כפיסי בוטנים או שקדים קלופים, לאחר שהושחמו קלות על מחבת יבשה
נענע
קוצצים את הירקות, הלימונים והעלים קטן, קטן.
מערבבים עם הבורגול, הרימונים והבוטנים.
מטבלים בנדיבות ב-
מיץ לימון, שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס.
נשמר במקרר, ברעננות וטעימות עד כיומיים לאחר ההכנה