סימנים של אהבה 11#

13/11/2015 שישי ...לשחר אישי
פרחי קישואים ממולאים

פרחי קישוא נחשבים למעדן אסתטי בנובל קוויזין. הירקן בבית זרזיר לא הבין את הפוטנציאל הכלכלי בכל הקישואים שקיבל מחוברים לפרחיהם הצהבהבים, אני החלטתי לנסות.. האמת, יצא מגניב!
 
למילוי ערבבתי בצלוחית קטנה את כל שאריות הגבינות מהמקרר: מעט קוטג', פרמזן מגורר, כמה בדלי גבינות שמנות וכחצי גליל של פרומעט. לזה הוספתי מעט פרורי לחם [שיספגו את הרטיבות שהגבינות מוציאות בזמן האפייה], מלח פלפל ושמן זית. 

רגע לפנימרוקנים בעדינות את האבקנים מהפרח [זה כמו להתעסק עם נייר משי או קרפון..עדין מאוד], מציצים פנימה שאין שם איזו תולעת שמנמנה ירקרקה [פגשתי אחת כזו במהלך ההכנה]. ממלאים וסוגרים רק בסיבוב קל של קצוות העלים. 
הנחתי על תבנית טוסטר אובן ע"ג נייר אפיה, הזלפתי שמן זיית ועוד מעט פרמזן מגורר ואפיתי. תחתיות הפרח לא היו אכילות אבל סיפקו אחיזה מצויינת לביס שכלל את עלי הכותרת והמילוי...מממעניין!
יוצאים מהתנור
to top
תגובות
שם:
כתובת מייל:
captcha
לשליחת טלגרמה