פלפל מתוק, גבינה מטובלת ודג ממולח

לשדך מתוק למלוח, אדמה לים, אדום עז לבן וורוד. גם יפה וגם טעים -

לפני התנור- פלפל שושקה מתוק פרוס לאורך ונקי מזרעונים ואידרה
- למרוח בשמן זית ולזרות מעט מלח גס
- למלא את הסירות, אפשר גם באצבעות, בגבינת שמנת. אני       מרחתי שום שמיר סמיכה
- להניח מעל פיסות של סלמון מעושן, הגרסה הבשרנית עדיפה
- לפזר עלי זעטר טרי קצוצים, אורגנו יבש, מלח ופלפל טחון טרי
- לזרות מוצרלה מגורדת
- להשקות במעט שמן זית

להכניס לתנור/טוסטר-אובן על 250מעלות. בתאבון

אחרי האפיה




















to top